Binnen Scouting de Veste zijn er verschillende commissies.

De oudste en bekendste commissie is de Avondvierdaagse-commissie. Scouting de Veste organiseert al sinds 1988 de Avondvierdaagse in Hasselt. Elk jaar wandelen honderden deelnemers door de omgeving van Hasselt. Meer informatie is te vinden op de website van de A4D-commissie: Klik hier voor de site

De Greppeltocht commissie, deze commissie organiseert elk jaar de Greppeltocht. Een nachtelijke tocht voor Scoutinggroepen uit de regio. Klik hier voor de site.

De Activiteiten commissie, deze groep enthousiaste mensen organiseren diverse groepsactiviteiten zoals; open dagen, douwtrappen en het sint-Joris kampvuur.

De Euifeest commissie, de Euifeestcommissie houdt zich bezig met de bouw van de Euifeestwagen en straatversiering.

De bouwcommissie, deze commissie gaat over de planning en coördinatie van de verbouwing van ons huidige clubgebouw.